Categorieën
ouder worden

Authentiek Ouder worden

We zijn elke dag bezig met ouder worden. Iedereen wordt elke dag precies één dag ouder. Je levensverhaal vertelt hoe je dat doet. Authentiek ouder vindt dit een razend interessant onderwerp! Daarom is er ruimte voor authentiek ouder worden.

We zijn elke dag bezig met ouder worden. Iedereen wordt elke dag precies één dag ouder. Je levensverhaal vertelt hoe je dat doet. Authentiek Ouder vindt dit een razend interessant onderwerp! Daarom is er ruimte voor authentiek ouder worden.

Ouder worden: rolmodel

Juist ook om een betere mama te zijn, vind ik het belangrijk om authentiek ouder te worden. Ik wil blijven leren om met tegenslagen om te gaan, blijven leren wie ik ben. Hoe kan ik hem laten zien dat leren aan jezelf nooit klaar is? Hoe kan ik hem voordoen wat ‘werken aan jezelf’ betekent? Wat voor rolmodel wil ik voor hem zijn?

Levensreis

Authentiek Ouder zal stukjes bevatten over mijn levensreis en hoe mijn perspectieven veranderen of wat ik meeneem van mindfulness, yoga en psychologie.

Verder horen daar voorbeelden bij: mensen die ik ken en die ik mooi en authentiek vind, wat hun leeftijd ook is. (Mijn grootouders zijn al wat posts aan het voorbereiden.)

Ik vind jou mooi, wie je ook bent! Schrijf jij ook mee over jouw levensreis?

The following two tabs change content below.
Marianne Cysouw
mama | groepsleidster | wetenschapper | eigenaar Authentiek Ouder | gezin met partner, mini en poes
Marianne Cysouw

Laatste berichten van Marianne Cysouw (toon alles)

Marianne Cysouw

Door Marianne Cysouw

mama | groepsleidster | wetenschapper | eigenaar Authentiek Ouder | gezin met partner, mini en poes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *