Categorieën
Geen categorie

Half jaar oud! Feestje!

En dan is het zover! We zijn al een half jaar oud! Vandaar vandaag iets heel anders. We nodigen je uit om te vertellen waar jij nou graag meer van wilt horen!

Vragenlijst

 Authentiek Ouderschap

Wij geloven dat het hoogst haalbare in het ouderschap is om je kind op te laten groeien tot zijn authentieke zelf, terwijl je ook als ouder zoveel mogelijk echt blijft. Daarom heb ik geschreven over zowel borstvoeding als flesvoeding.

Er zijn al een paar stukken geschreven over verschillende opvoedstijlen, zoals attachment parenting, want er is er niet één de juiste. Wat ons betreft begint opvoeden met je baby niet laten huilen. In plaats daarvan kun je met je mini samen spelen (0-3 maanden of 4-6 maanden), of voorlezen (en dat hoeft echt niet altijd een babyboek te zijn).

Om je te helpen zetten we een paar praktische zaken op een rij: over luiers, over heerlijke baby-olie, niets kwijtraken en over tandenpoetsen (zonder strijd).

We hebben ook geschreven over samen slapen en dragen. Gewoon, omdat dat erbij hoort.

Authentiek Ouder worden

Zolang je leeft wordt je steeds ouder. Als je kinderen krijgt, of je wordt steeds ouder, dan verander je een klein beetje mee. Hoe prachtig het kan zijn om ouder te worden, lees je onder andere in de blogs van An Schilperoort, die volgende maand 90 wordt. Maar ook de geboorteverhalen zijn erg inspirerend. We schreven ook over hoe belangrijk aanraken is, zowel als je jong bent, als wanneer je ouder wordt, en over sporten.

Ook de geest is niet vergeten en ik ben erg trots op de blogs over het loslaten van faalmomenten of je angsten rondom ouderschap, het goede van burnouts en het uitdagen van negatieve gedachten.

Trots zijn we op de opinieblogs over de NIPT test, de ongelijkheid waarmee je als vrouw en kostwinnaar soms wordt behandeld en me-time, die niet altijd nodig is.

Reviews

Vanaf begin dit jaar zijn er een aantal reviews waar we erg enthousiast van worden. We laten een paar heerlijke producten zien, maar er zijn ook boekrecensies. Eén van onze favorieten is de recensie van French Kids Eat Anything. Tof boek!

Authentiek Eten

Dat brengt ons bij authentiek eten. Wij vinden dit belangrijk om jezelf lekker te voelen. Maar het is ook gewoon heel leuk om eindelijk dat heerlijke recept voor erwtensoep op te schrijven, of die van deconstructed lasagne of twee-dagen werk pizza. Er staan al flink wat recepten online en er komen er steeds meer bij!

Trots

Als hoofdredacteur ben ik trots op de site en het blogteam. Wil jij ons komen versterken? Kijk dan gauw op de bloggerspagina om te zien wat je dan moet doen!

Dankbaarheid

En natuurlijk: bedankt voor het al een half jaar meelezen en meeleven. Wij vieren feest! Jullie hopelijk ook!

The following two tabs change content below.
redactie Authentiek Ouder
De redactie plaatst vooral artikelen over de site Authentiek Ouder, maar ook berichtjes die naar een andere site verwijzen of gericht zijn op een actie of evenement.
redactie Authentiek Ouder

Laatste berichten van redactie Authentiek Ouder (toon alles)

redactie Authentiek Ouder

Door redactie Authentiek Ouder

De redactie plaatst vooral artikelen over de site Authentiek Ouder, maar ook berichtjes die naar een andere site verwijzen of gericht zijn op een actie of evenement.

2 reacties op “Half jaar oud! Feestje!”

Gefeliciteerd met een half jaar bloggen!

Leuk om zo een overzicht te zien van de divers blogs die de revue al hebben gepasseerd. Meteen nog even een paar blogs herlezen.

Leuke blogs die ik met plezier heb belezen en ik kijk uit naar het komende half jaar 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *