commercieel

Hoewel we niet actief adverteren en geen ruimte op de website hebben voor betaalde advertenties, is Authentiek Ouder wel geïnteresseerd in commercieel samenwerken.

Authentiek Ouder is nog geen half jaar oud, maar we hebben zeker al een basisbereik. De cijfers op dit moment:

  • met 600 sessies deze maand zien we opnieuw mooie groei in november (exclusief redactie)
  • 850 weergaven (exclusief redactie)
  • meer dan 400 unieke, al een maand terugkerende, gebruikers
  • vooral de respons op Facebook is hoog
  • vrouwen 78%, mannen 22%; we bereiken alle leeftijdgroepen, maar vooral 25-34 (41%)
  • best gelezen artikel met meer dan 250 unieke views: Baby’s horen niet te huilen

Stuur ons je nieuws!

Juist omdat de redactie bestaat uit een werkende mama is alle nieuws welkom, als het maar past bij de onderwerpen op de site. We beloven niet dat we er iets over schrijven, maar wel dat we erover zullen nadenken. Stuur je bericht naar: redactie@authentiekouder.nl en voeg dit e-mailadres gerust toe aan je verzendlijst.

Stuur ons dingen om te testen!

Het blogteam houdt erg van testen en reviewen. Dit zal ook steeds meer op de website te zien zijn. Wil je ons iets toesturen, stuur dan een mailtje naar redactie@authentiekouder.nl voor meer gegevens. Er is vast iemand binnen het blogteam die een mooi artikel wil schrijven. We bezoeken ook graag evenementen of persconferenties.

Winacties en kortingscodes

Ervaringen met reviews op andere websites laten zien dat artikelen met winacties en kortingscodes uitzonderlijk goed worden gelezen. Help jezelf en onze lezers met een artikel over jouw eigen webshop, product, merk of evenement! Stuur een e-mail (redactie@authentiekouder.nl) voor het bespreken van de mogelijkheden.

Advertorials en bannercampagnes

Deze vormen van adverteren vallen niet binnen de bedoeling van Authentiek Ouder. Wij vinden dit niet passen bij de insteek op Authentiek.